Knaperbackan Urheiluratsastajat ry

KNAPERBACKAN URHEILURATSASTAJAT RY – KUR

Knaperbackan urheiluratsastajat Ry (KUR) on perustettu tammikuussa 2023. 

Knaperbackan Urheiluratsastajat Ry:n visio on saada aktiivisia hevosharrastuksesta ja ratsastuksesta kiinnostuneita jäseniä, tarjota kehittävää ratsatukseen liittyvää toimintaa,  mahdollisuutta yhdessäoloon sekä hevostaitojen kehittämiseen / oppimiseen  liittyviä tapahtumia ja tilaisuuksia.

Käy tykkäämässä Facebook sivuistamme, päivitämme sinne tietoja kisoista ja muista seuran tapahtumista:

Knaperbackan Urheiluratsastajat RY – Facebook. 

 

 

 

HALLITUKSEN JÄSENET:

Hallituksen Puheenjohtaja:       

Jäsensihteeri:    

Rahastonhoitaja:           

Stall Knaperbacka edustaja:     Tiiu Tiihonen

LIITTYMINEN KUR:IIN

Helpoiten teet sen lähettämällä liittymislomakkeen Suomen Ratsastajanliiton (SRL:n) nettisivujen kautta. Näin vältät omien henkilötietojesi lähettämisen sähköpostilla jäsensihteerille ja viestisi hukkumisen sähköpostitulvaan. Jäseneksi liittyminen on liitossa automatisoitu, ja jäsensihteerin pitää ainoastaan hyväksyä tulleet hakemukset. Säästyt sähköpostirumbalta, kun jäsensihteerillä on kuitenkin vielä joku yksi kysymys.

Kilpailuluvista löydät parhaiten vastaukset SRL:n nettisivuilta  Kilpailuluvat – Suomen Ratsastajanliitto. Huomioithan, että seura edustusta vaihtavana kilpailijana, ettet voi ilmoittautua kauden ensimmäisiin kisoihin ennen kuin sekä jäsenmaksu että kilpailulupa on maksettu uuteen seuraan. 

Lisätietoja Ratsastusseuraan liittymiseen:

Liity seuraan

 

OTA KÄYTTÖÖN  SRL:N JÄSENHUONE

Siellä voit itse tehdä muutokset yhteystietoihisi ja maksaa jäsenmaksut. Mikäli sinulla on ongelmia Jäsenhuoneeseen kirjautumisen kanssa, katso ohjeita täältä.

 

HINNASTO

Jäsenmaksu kannattakin maksaa omien jäsensivujen kautta, näin seura säästää luontoa, postimaksuja, jäsenmaksut saadaan pidettyä kohtuullisena ja jäsenyytesi astuu voimaan HETI maksettuasi maksun. Näin myös kilpailuluvat ovat heti ostettavissa.

Knaperbackan Urheiluratsajat RY:n , KUR:in hinnasto:

Sennu:                            64 euroa

Junnu:                             57 euroa

Perheenjäsen Sennu:     36 euroa

Perheenjäsen Junnu:      32,50

*Perhejäsenyys: Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen.

** jäsen on juniori vielä sen vuoden, kun hän täyttää 18 vuotta. Seniori on vähintään 19-vuotias.

SRL GDPR – Jäsentietojen käsittely Knaperbackan Urheiluratsastajat RY:ssä ja Suomen Ratsastajainliitossa

 

Knaperbackan Urheiluratsastajat Ry, KUR on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. SRL on ratsastusurheilun katto-organisaatio Suomessa.Knaperbackan Urheiluratsastajat Ry kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa. SRL:ssa käsittelystä vastaa: Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, Valimotie 10, 00380 Helsinki

Knaperbackan Urheiluratsastajat Ry kerää jäseneksi liityttäessä nimen ja osoitteen. SRL luo uudelle jäsenelle jäsennumeron. Knaperbackan Urheiluratsastajat Ry on lakisääteisesti velvoitettu pitämään jäsenrekisteriä, josta tulee ilmetä jäsenen nimi ja kotipaikka. Seuran jäsenmaksuun sisältyy SRL:n osuus. SRL:n osuuteen sisältyy Hippos-lehden vuosikerran tilaus ja urheiluvakuutus. Jäsenyyteen sisältyvä Hippos-lehden tilaus on sopimus, jonka täyttämiseksi SRL käsittelee nimeä ja osoitetta. Urheiluvakuutuksen osalta vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon SRL:sta korvausvaatimuksen yhteydessä. Seurajäsenyys on edellytys osallistumiselle SRL:n alaisiin kilpailuihin. SRL käyttää seurojen jäsenistä muodostuvaa rekisteriään osallistumisoikeuden varmistamiseen; tässä on kyseessä SRL:n kilpailutoiminnan järjestämiseen liittyvä oikeutettu etu.

SRL luovuttaa Hippos-lehden postituksesta vastaavalle yritykselle nimi- ja osoitetiedot. SRL:lla on sopimus lehden kustantajan kanssa, joka vastaa lehden postituksesta. Kustantaja käsittelee henkilötietoja SRL:n lukuun eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa. Vakuutusyhtiö käsittelee henkilötietoja korvausvaatimusten yhteydessä eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole seuran jäsen

4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu

RATSASTUSSEURA KUR:IN HINNASTO

Knaperbackan Urheiluratsajat RY:n , KUR:in vuoden 2023 hinnasto:

Sennu: 64 euroa

Junnu 57 euroa

Perheenjäsen Sennu 36 euroa

Perheenjäsen Junnu 32,50

*Perhejäsenyys: Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen.

** jäsen on juniori vielä sen vuoden, kun hän täyttää 18 vuotta. Seniori on vähintään 19-vuotias.