Hevoset

Regbis "Bisse"

s. 2009 – 175cm – VaB+125cm

Bisse on kokenut konkari, ja kilpaillut elämässään aikaisemmin paljon, painottuen esteratsastukseen. Kokeneempien ratsastajien kanssa Bissen isot liikkeet ja laadukas hyppy pääsevät oikeuksiinsa, mutta siitä huolimatta hän menee kiltisti ja rauhallisesti myös kokemattomienkin ratsastajien kanssa.

Zodiac Zaporozhets "Zodi"

s. 2008 – 165cm – HeA+110cm

Zodi on kiltti ja monipuolinen hevonen. Kiltin luoteen ja hyvän koulutustason ansiosta Zodilla voi ratsastaa niin aloittelevat lapset kuin kokeneemmat aikuiset- hänestä löytyy monta vaihdetta!

Jamba

s.2016 – 170cm – HeA+110cm

Jamba on 8-vuotias irlantilainen tamma, joka tuli meille kesällä 2023.  Jamba on todella kiltti ja sympaattinen niin hoitaessa kuin ratsastessa. Jamballa on myös kilpailutaustaa esteratsastuksessa, ja hän on hyvin koulutettu ja miellyttävä hevonen ratsastaa.

Sahreej "Sakke"

s. 2013 – 165cm – HeB+80cm

Sakke on erittäin sympaattinen täysiveriruuna. Hän on todella kiltti, vaikka Saken ominaisuuksiin kuuluukin nopeus ja herkkyys. Kokeneempien ratsastajien kanssa Sakke on erittäin pehmeä ja kevyt ratsastaa.

Lumy of Baltland Stables "Tiuhti"

s.2016 – 160cm – HeB+60cm

Vankkarakenteinen Tiuhti on yksi tallin luottoratsuja. Maailman rauhallisin Tiuhti on erinomainen ratsastajille, joita esim. jännittää ratsastaminen. Vaikka Tiuhti on erittäin rauhallinen, on hän osaavilla kuskeilla erittäin herkkä ja miellyttävä ratsastaa. Hän mukautuu täysin siihen, mitä ratsastaja häneltä pyytää- ei yhtään sen enempää tai vähempää.

My Emilia "Emma"

s. 2014 – 150cm – Vahva HeA+80cm

Emma on kiltti ja sympaaattinen norjanvuonohevostamma. Ratsastaessa Emma on enemmän vauhdikas kuin hidas ja tekee juuri sen, mitä ratsastaja pyytää. Hoitaessa Emma on erittäin kiltti, ja nauttiikin paljon huomiosta!

Dirocco TT "Dino"

s.2017 – 160cm – HeC+60cm

Dino on 7- vuotias täysveriruuna. DInosta on kuoriutunut todella sosiaalinen, yritteliäs ja motivoitunut treenikaveri. 

Islandka "Lilli"

s.2010 – 146cm – HeA+100cm

Lilli on yksi tallin suosikeista, eikä syyttä! Lilli on kilpaillut aikaisemmin kenttäratsastuksessa, ja taitaa koulukiemuroiden lisäksi myös hyppäämisen. Lilli on ehkä maailman monin poni, ja hänen selkään voi hyvillä mielin pistää kenet vain. Kokeneempien ratsastajien kanssa Lilli on osaava ja miellyttävä ratsastaa.

Estrella "Sipsi"

s.2006 – 146cm – HeB+70cm

Sipsi on luottoponi, jonka selkään voi pistää kenet vain! Kiltti ja hitaan puoleinen Sipsi osaa opettaa pienimpiä ratsastajiamme vaikuttamaan hevoseen ja ratsastamaan ensimmäisiä kertoja itsenäisesti. Osaavammilla ratsastajilla vauhtiakin alkaa löytyä. Sipsi ei turhia hötkyile, ja ottaa elämän ylipäätänsäkin aika rennosti.

Beauty "Bettis"

s. 2005 – 125cm – HeB + 60cm

Pienen kokonsa ja kiltin luonteensa ansiosta Bettiksen kanssa on helppo tutustua ratsastukseen ja ponin käsittelyyn. Bettis on käynyt mm. erilaisissa talutustapahtumissa, eikä pienestä hätkähdä. Ratsastaessa hän on reipas, oikea ”vauhtimummo”. Bettis on meidän näppärille ja pienille ratsastajille herkkä ja kuuliainen poni opetella ratsastusta.

Sartas "Samu"

s. 2017 – 168cm – HeC + 50cm

Samu on iso kylmäveriruuna, joka opettaa ratsastajilleen apujen täsmällisyyttä. Isosta koostaan huolimatta Samu on todella kiltti ja sympaattinen hevonen.